Făcând clic pe “Accept toate cookie-urile”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Brașov Running Festival în Top 10 mondial

Dacă vrei să alergi alături de unul dintre cei mai valoroși sportivi din lume, te așteptăm în ediția 2023 a Brașov Running Festival!

Brasov Running Festival a avut o ediție grozavă în 2022, cu o participare uimitoare și rezultate care l-au plasat în Top 10 Mondial de Atletism al Competițiilor Road Races din 2022!

World Athletics, organul de conducere al sportului atletism, ține clasamentele competițiilor pe baza performanțelor obținute în cursă.

Brasov Running Festival a obținut 9991 de puncte în 2022, reușind să fie pe poziția a 10-a în Top 10 cele mai valoroase curse rutiere!

Acest lucru nu este cu adevărat relevant pentru clasamentele competițiilor, ci pentru clasamentele individuale ale sportivilor pe disciplină. Să evităm oricum mesajele prea lungi, dar vă rog să-mi spuneți dacă credeți că ar trebui să explicăm cum se face clasamentul competiției.

Alte Stiri

Translated with Linguana