Făcând clic pe “Accept toate cookie-urile”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Doi alergători profesioniști ce au câștigat Brașov Running Festival în 2022
Cu sprijinul

Fast Run &

Great Fun

Great Fun

Doboară-ți recordul într-una dintre cele mai rapide curse din lume!

Intră în universul unei curse certificată Elite Label de World Athletics! Ediția 2022 a Brașov Running Festival a găzduit o cursă uimitoare care a plasat Brașovul în Top 10 cele mai valoroase curse din lume!

AFTERMOVIE
AFTERMOVIE
2022
2022

Parteneri

Acest eveniment nu ar fi posibil fără sprijinul generos al partenerilor noștri:

Autoliv
Primaria Municipiului Brasov
Coresi
Linia de start la Brașov Running Festival 2022

2022 REZULTATE

Brașov Running Festival s-a bucurat de un succes extraordinar în 2022, cu o participare uimitoare în cursa de elită și cu rezultate ce au propulsat competiția în Top 10 World Athletics Competition Performance Rankings 2022!


World Athletics, instituția ce guvernează atletismul la nivel global, realizează clasamentele competițiilor pe baza performanțelor obținute de atleții de elită.


Brasov Running Festival a obținut 9991 de puncte în 2022, reușind să se claseze pe locul 10 în topul celor mai valoroase curse pe șosea din lume!

WORLD ATHLETICS
ELITE LABEL RACE

Mediatizare TV și streaming live la nivel mondial, Premii în bani de 60.000 USD, Cea mai importantă cursă de atletism de elită din Sud-Estul Europei, Recunoaștere și expunere internațională

Fotografii2022

Vrei să revezi bucuria și distracția de la BRF 2022? Descoperă povestea unui eveniment fantastic prin lentilele fotografilor noștri!

Dorești să revezi
Dorești să revezi
cursa din 2022?
cursa din 2022?
Translated with Linguana