Făcând clic pe “Accept toate cookie-urile”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 sportivi care vorbesc și își ajută prietenul

INFO

& TRASEU

& TRASEU

Brasov Running Festival este si gazda primei competitii Mile organizate in Romania! Și nu este o cursă obișnuită, ci una de elită, care adună pe unii dintre cei mai buni alergători de fond mijlociu din Europa!

A doua zi, pe terenul cartierului Coresi va avea loc emblematica cursa Trunsylvania 10K, singura Elite Label Race din Romania si Europa de Sud-Est!

La cursele Brașov Running Festival vor participa și sportivi din cluburile de atletism din România! Ei pot măsura forțele cu cei mai buni concurenți ai lor și vor fi clasați în topuri speciale!

Alergător care sare pe linia de sosire

TRUP & SUFLET

Sufletul Brasov Running Festival rămân alergătorii amatori pasionați care vor concura într-una dintre cursele dedicate de 10K si 5K! Juniorii și copiii pot alerga în cursele de 800m, 1200m și 3K!

În egală măsură, una dintre cele mai interesante curse va fi cea dedicată exclusiv doamnelor, cursa de 200m pe tocuri, care le va oferi acestora posibilitatea de a-și manifesta grația și forța!

Traseul cursei de 10K este măsurat și certificat de World Athletics și se află în Brașov, în cartierul CORESI, cel mai frumos și modern proiect de regenerare urbană din România.

Alergător epuizat în timpul Festivalului de alergare de la Brașov în 2022

REGULI ȘI SIGURANȚĂ

Avem Termeni și condiții pe care trebuie să le accepți atunci când intri în cursă. Dar avem câteva reguli de bun simț pe care trebuie să le respectăm cu toții pentru a ne asigură că ne bucurăm de curse sigure.

Ne dorim să te vedem plin de energie, alergând cu prietenii și familia, în cele mai fistichii haine sau în cel mai nou echipament de alergare! Dar îți sugerăm cu tărie să fii atent la alergătorii din jurul tău atunci când alergi și să încerci să nu interferezi cu evoluția nimănui pe parcurs.

BIBS‍ Numerele de concurs

Toți participanții trebuie să poarte numărul de cursă oficial.

Te rugăm să porți numărul pe fața tricoului, de la început până la sfârșit, pentru a fi recunoscut ca participant oficial și pentru a-ți putea trimite ulterior fotografii. Numerele de cursă ale participanților sunt identificatoare personale specifice și nu pot fi schimbate sau transferate, date sau vândute nici unei alte persoane.

Vânzarea și/sau transferul înscrierilor la cursă/numerelor este strict interzisă.

Rezultatele cursei

Imediat ce cursa este terminată, aici vei afla cine a fost cel mai rapid și dacă ai reușit să-ți învingi prietenii sau să-ți bați recordul!

Depozitare

Asigurăm depozitare pentru obiectele personale pentru timpul cursei, dar te rugăm să reții că nu depozităm cărucioare, saci mari, biciclete, role, etc. Putem avea grija de obiectele personale precum pulovere, căciuli, pantofi și alte haine.

Galerie Foto

Vrem să te prezentăm în toată gloria! Aici îți vei putea găsi fotografiile dinainte, din timpul și după terminarea cursei!

BRASOV RUNNING FESTIVAL PROGRAM

Sâmbătă

9 Sept. 2023 - Concursul se desfășoară pe strada Camil Petrescu

09:30 - 19:00 - "Expo Brașov Running Festival"

PROGRAM DE CONCURS

17:00 – Apelul concurenților pentru prima probă

17:30 – Start cursă juniori mici 3000m – FETE

17:00 – Start cursă juniori mici 3000m – BĂIEȚI

18:30 – Start copii mici 800m – FETE

18:50 – Start copii mici 800m – BĂIEȚI

19:10 – Start copii mari 1200m – FETE

19:30 – Start copii mari 1200m – BĂIEȚI

20:00 – Start cursa High Heels (tocuri) 200m - FEMININ

20:30 – Festivitate de premiere copii

21:10 – Start EUROPEAN ELITE ROAD MILE (1 milă pe șosea) - elite

21:30 – Concert în aer liber, cu acces gratuit

Duminică

10 Sept. 2022 - Concursul se desfășoară pe străzile Zaharia Stancu și Camil Petrescu

09:30 – Start cursă 5K fotolii rulante

10:00 – Start cursă 5K OPEN

11:00 – Start TRUNSYLVANIA 10K – B + F

12:30 – Start cursă 10K OPEN – B + F

14:00 – Festivitatea de premiere

14:15 – Concert în aer liber, cu acces gratuit

CUM AJUNGI
LA BRAȘOV

Brașovul este un oraș foarte bine conectat prin drumuri europene, căi ferate și aeroportul nou deschis.

Distanța de la aeroportul din București este la doar 2 ore distanță, iar timpul de călătorie cu trenul este aproape același. Distanța față de aeroportul din Sibiu este similară ca timp prin legătura rutieră E60.

Aeroportul din Brașov este nou deschis și se adaugă curse noi zi de zi. Vă rugăm să verificați pagina oficială a aeroportului aici: https://brasovairport.ro/

Întrebări frecvente

În curând vom răspunde la cele mai importante întrebări ale tale!

Translated with Linguana