Făcând clic pe “Accept toate cookie-urile”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Ești gata de alergare? Tot ce trebuie să știi pentru a te bucura de BRF!

Ești gata de alergare? Tot ce trebuie să știi pentru a te bucura de BRF!

Ca totul să meargă perfect la Brașov Running Festival, iată câteva informații care te vor ajuta să te orientezi rapid și să te bucuri de un adevărat spectacol!

Pentru siguranța ta și o experiență optimă

Avem Termeni și condiții pe care trebuie să le accepți atunci când intri în cursă. Dar avem câteva recomandări de care trebuie să ținem cont cu toții pentru a avea parte de curse sigure.

Unde se desfășoară competiția?

  • Dacă participi pentru prima dată la Brașov Running Festival, e important să știi că evenimentul se desfășoară în cartierul Coresi (fostul Tractorul), mai precis pe strada Camil Petrescu (aici sunt toate starturile și sosirile). Vei găsi afișate în mai multe locuri hărțile traseelor pentru a identifica exact punctele de start și sosire. Acestea sunt marcate corespunzător, iar voluntarii noștri te vor putea ghida oricând ai nevoie.
  • Pentru a ajunge la fața locului de la gară, ai maximum 15 minute de mers pe jos în linie dreaptă, traversând parcul Tractorul.
  • Dacă vii cu mașina, ai numeroase locuri de parcare la dispoziție pe strada Zaharia Stancu (parcare mall Coresi Shopping Resort), la doar 10 minute de mers pe jos. Există locuri de parcare și în zona parcului Tractorul, pe strada Turnului, dar aceasta s-ar putea să fie mult mai aglomerată, din cauza altor evenimente din oraș.
  • E esențial să vii din timp! Ne dorim să te vedem plin de energie, susținut de pe margine de prieteni și familie, în cele mai fistichii haine sau în cel mai nou echipament de alergare! Îți sugerăm cu tărie să fii atent la alergătorii din jurul tău atunci când alergi și să încerci să nu interferezi cu evoluția nimănui pe parcurs.

Ridicare kituri

  • Te așteptăm vineri și sâmbătă la EXPO BRAȘOV RUNNING FESTIVAL care este găzduit de clădirea CS Forex, la capătul străzii Camil Petrescu, intersecția cu Str. 13 Decembrie. Programul este vineri între 13.00 - 19.00, iar sâmbătă între 9.30 - 19.00.
    • Doar în cazul în care nu ești din localitate, îți poți ridica kitul și duminică dimineața între orele 8.00 - 10.00. Atenție, cursa 5K Open are startul la ora 09.00.

BIB / Numerele de cursă

  • Toți participanții trebuie să poarte numărul de cursă oficial.
  • Te rugăm să porți numărul pe fața tricoului, de la început până la sfârșit, pentru a fi recunoscut ca participant oficial și pentru a-ți putea trimite ulterior fotografii. În cazul în care nu vei găsi QR code-urile Get Pica lipite pe numărul de concurs, te rugăm să faci tu acest lucru (ele se vor afla în kit).
  • Numerele de cursă ale participanților sunt identificatoare personale specifice și nu pot fi schimbate sau transferate, date sau vândute niciunei alte persoane. Vânzarea și/sau transferul înscrierilor la cursă/numerelor este strict interzisă. De acestea sunt lipite și chip-urile de cronometraj electronic. E esențial să termini cursa cu ele la purtător!

Depozitare

  • Asigurăm depozitare pentru obiectele personale pentru timpul cursei, dar te rugăm să reții că nu depozităm cărucioare, saci mari, biciclete, role, etc. Putem avea grijă de obiectele personale precum pulovere, căciuli, pantofi și alte haine. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru obiecte de valoare (telefoane, laptop-uri, bijuterii etc). Serviciul de garderobă este asigurat de voluntari.

Deplasare în cadrul festivalului

  • Te rugăm să folosești exclusiv trecerile de pietoni pentru a traversa dintr-o parte în alta a șoselei, în zonele special marcate și în care spațiul de concurs nu este delimitat cu garduri sau cu bandă.
  • Nu intra pe traseul de concurs atunci când asiști la concurs! Chiar dacă ești părinte, încurajează-ți copilul de pe margine, nu de pe carosabil!

Program curse amatori

Sâmbătă, 9 septembrie, au loc cursele de copii și juniori. De la 17:15 – 3K juniori, de la 17:45 – 800m copii mici, de la 18:15 – 1200m copii mari. După cursele copiilor vei putea asista la Campionatul Național de 5K pentru seniori și o tentativă de record în cursa de 1 Milă pe șosea. Ceremoniile de premiere vor avea loc în aceeași zi.

Duminică, 10 septembrie, cursele open au loc după următorul program: de la ora 09:00 – 5K Open, de la 11:30 – 10K Open. Între ora 10:00 - 11:20 vei putea asista la cursele de elită de 10K, cu unii dintre cei mai rapizi alergători ai planetei la start.

Alte informații esențiale

  • Fii atent la anunțurile făcute de announcer-ul evenimentului. Te vor ajuta să ai cea mai bună experiență de concurs.
  • Voluntarii noștri voi fi pe traseu pentru a te ajuta cu orice informație, apelează la ei ori de câte ori ai o nelămurire.
    •  Zilele de concurs se anunță călduroase. E important să te hidratezi corespunzător și să te alimentezi corect. Ți-am pregătit apă proaspătă de la Zizin și sucuri delicioase de la Olympus. Pentru o nutriție optimă, îți recomandăm produsele partenerilor noștri de la https://highenergy.ro

Nu uita să te și distrezi

  • Sâmbătă, cei mici, alături de părinții lor au parte de un show Gașca ZURLI powered by Coresi de la ora 16:00.
  • Duminică, după curse, avem 2 concerte speciale de care ne vom bucura împreună: VUNK și ANTONIA.
  • Pe tot parcursul evenimentului, copiii (și nu numai) vor putea să se bucure de activități sportive de tot felul, alături de partenerii noștri de la Decathlon, dar și de numeroase surprize și activități, organizate de partenerii și sponsorii noștri.
  • La final, păstrează-ți un moment numai pentru tine. Savurează un Ursus Cooler și bucură-te de tot ce ai trăit.

Concluzie

Știm că probabil ai ceva emoții, că ești entuziasmat și curios, dar nu uita că Brașov Running Festival e o sărbătoare a tuturor celor care iubesc alergarea, un spectacol sportiv și o întâlnire a oamenilor frumoși care trăiesc sănătos! Ne vom simți minunat împreună! Te așteptăm cu drag pentru „fast run & great fun”.

Pentru informații de ultimă oră sau eventuale schimbări în desfășurarea evenimentului nu uita să urmărești canalele noastre de Social Media:

Facebook
Instagram

TikTok

Read the English version here

Traseu Curse

Harta cursului Brasov Running Festival 2023 pentru cursa de 800 de metri
Harta cursei de 800 de metri Powered by tRUNsylvania
Harta pentru cursa de 1 Mila Brasov Running Festival 2023
Harta cursei de 1 milă Powered by tRUNsylvania
Harta pentru cursa de 1200 de metri Brasov Running Festival 2023
Harta cursei de 1200 de metri
Harta pentru cursa de 3 kilometri Brasov Running Festival 2023
Harta cursei de 3 kilometri Powered by tRUNsylvania
Harta pentru cursa de 5 kilometri Brasov Running Festival 2023
Harta cursei de 5 kilometri
Harta pentru cursa de 10 kilometri Brasov Running Festival 2023
Harta cursei de 10 kilometri Produsă de tRUNsylvania

Alte Stiri

Translated with Linguana